Det var forventet, det blev stort - det blev bare endnu større. IT er ikke alene årets gyser, det blev filmen, som for alvor fik folk til at strømme i biografen igen - i både USA og Danmark med solide 1. pladser, og med masser af rekorder undervejs. Den største premiere-nyhed nogensinde i september, den største dag for snigpremierer med en film, der har fået højeste censur.
Klovnen Pennewise har holdt publikum i et jerngreb, men hvor han i Nordamerika har været nogenlunde alene om at fange interessen, så er der flere film, der klarer sig godt i Danmark.

BILER 3 har solidt fat i familierne, ALDRIG MERE I MORGEN er kommet fint fra start i Biografklub Danmark og THE HITMAN'S BODYGUARD er selvskrevet for dem, der vil have en hæsblæsende, underholdende og boblende humoristisk actionfilm.

De kommende uger kommer der for alvor turbo på formidable nyheder.

Torsdag kan du se en fiktionsfilm bygget over den neglebidende match mellem Björn Borg og John McEnroe - verdens længste Wimbledon-finale, som netop er rost til skyerne i Toronto ved film festivalen.

Du kan fornøje dig med den larmende actionfilm AMERICAN ASSASSIN, der tager sit udspring i vore dages terrorhandlinger.

Du kan også begynde at se frem til den syrede danske GUD TALER UD om en psykolog, hans skæve familie og et rustent fan følge af patienter i et dansk parcelhus kvarter i 70'erne.

Se traileren her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.