Der er biler i læssevis i TRANSFORMERS:THE LAST KNIGHT, nr. 1 både i Danmark, USA og internationalt i det hele taget, med 250 millioner dollars i omsætning i sin første weekend. Mest imponerende er Kina dog, hvor den har lavet halvdelen af weekendens omsætning.

Der er selvfølgelig biler i BILER 3, der er med i topfeltet i USA som den mest populære børne/familiefilm. I Danmark er det først sidste dag i august, vi kan se den.

Der er især biler i BABY DRIVER, som den kommende weekend er en af to topnyheder - både i Danmark og i USA. Begge steder er den anden meget ventede film og forventelige etter GRUSOMME MIG 3.
BABY DRIVER er desuden i en sommer med mange seriefilm noget så anderledes som en frisk og original film, tempofyldt og spændende, bestrøet af gamle og nye filmstjerner - de lidt ældre er Kevin Spacey (kendt fra House Of Cards), Jamie Foxx (fra Tarentino's Django Unchained) og Jon Hamm (fra Mad Men TV-serien) og det ny element og hovedpersonen Ansel Elgort (den mandlige hovedperson fra En Flænge I Himlen).
I BABY DRIVER er der neglebidende spændende bankkup, der er en hvirvelvind af tophits, hæsblæsende action og cool og velkoreograferet storby fotografering. Måske sommerens første store og gedigne overraskelse - allerede af amerikanske anmeldere kåret som en af dette års 10 bedste film.

Du kan se traileren til BABY DRIVER her. Der er bestemt ikke meget narresut over den måde, Ansel Elgort kører bil på. Den kan i tema minde lidt om danske Winding Refns DRIVE - BABY DRIVER bliver bare et langt større publikumsmæssigt hit.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.