Anmelderne er enige om, at den bedste blockbuster i biograferne lige nu er WONDER WOMAN. Det synspunkt deler publikum åbenbart. I hvert fald har WONDER WOMAN ikke haft svært ved at holde 1.pladsen - hverken i USA eller Danmark - i sin anden weekend, skønt den har haft konkurrence fra nyheden THE MUMMY med Tom Cruise.

Den har anmelderne til gengæld givet dårlige karakterer. Dog er det bemærkelsesværdigt, at THE MUMMY i Asien er modtaget fantastisk af publikum. I Sydkorea var dens første dag i biograferne den største omsætning nogensinde på en enkelt dag for en film - og i Kina steg den til tops med det samme med langt over 50 mill. USD, klart bedre end i USA, og den største åbning nogensinde for en film med Tom Cruise.

Blockbusterne vælter frem - den næste store film på rampen er TRANSFORMERS:LAST KNIGHT den 21. juni, den 29. juni følger GRUSOMME MIG 3 - og i juli følger SPIDER-MAN:HOMECOMING, ABERNES PLANET:OPGØRET, familiefilmen KIDNAPNING og den spændt imødesete DUNKIRK, et spektakulært krigsdrama af Chris Nolan.

Men måske er de mellemstore film dem, man kan glæde sig allermest til: BABY DRIVER den 29.juni - samt GIRLS NIGHT OUT og ATOMIC BLONDE i juli.
Du kan se traileren til den vildt underholdende BABY DRIVER her.


BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.