WONDER WOMAN er åbnet med imponerende godt 200 millioner dollars i omsætning - den største nogensinde for en film med ikke bare en kvindelig hovedperson,men en kvindelig instruktør, Patty Jenkins. Formentlig ender WONDER WOMAN med også akkumuleret at blive det største resultat nogensinde for en film lavet af en kvindelig instruktør. Det kræver, den på den lange bane går forbi FIFTY SHADES OF GREY, hvilket ikke bare er muligt, men højst sandsynligt.
I USA havde man håbet på, WONDER WOMAN ville omsætte for 80 mill. USD de første tre dage - i stedet blev det til godt 100 mill. USD. Desuden har den overvejende fået blændende anmeldelser.
Lige nu bugner biograferne af blockbusters - store film lavet på svimlende budgetter - og derfor ekstra delikate at nyde under optimale omstændigheder i en stor sal med et bragende lydtapet og væg-til-væg-underholdning på den visuelle front.


Du kan se PIRATES 5, BAYWATCH, GUARDIANS OF THE GALAXY 2, ALIEN:COVENANT, KONG ARTHUR:LEGENDEN OM SVÆRDET og så naturligvis WONDER WOMAN, alle på samme tid. Film med et samlet budget på 5 milliarder kroner - og på torsdag kommer endnu en til: THE MUMMY, hvor Universal med Tom Cruise og Russell Crowe i hovedrollerne genopliver de gamle skrækfilm - denne gang peppet godt op med effekter.

Den 15. juni kommer den fremragende danske DEN BEDSTE MAND - og allerede den 21.juni er der premiere på den femte film i serien om TRANSFORMERS. Den fjerde film om TRANSFORMERS blev i udgivelsesåret den allermest solgte i verden.


Så jo, blockbusterne nærmest vælter om ørerne på os.

Du kan se traileren til THE MUMMY her.


BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.