Pinsen bliver et sandt overflødighedshorn af stort budgetterede, flotte og effektfulde blockbuster-film. Denne weekend startede PIRATES OF THE CARIBBEAN:SALAZAR'S HÆVN over det meste af verden - med et fornemt første hug på ca. 275 mill. USD.
Det betyder, at den ny PIRATES allerede efter de første dage i bifferne har omsat billetter for ca. to milliarder kroner. Desuden er der stadig masser af liv i både ALIEN:COVENANT og GUARDIANS OF THE GALAXY 2.

Op til pinsen er der imidlertid i Danmark yderligere startskud for tre vidt forskellige, men særdeles attraktive film.

Der er WONDER WOMAN - som er meget mere end en superheltinde amazone med korte skørter, sværd og skjold - langt det meste af filmen foregår under 1. verdenskrig og generelt har den afsindigt dyre og visuelt betagende film et udseende, der minder mindst ligeså meget om Harry Potter-klonen FANTASTISKE SKABNINGER som om CAPTAIN AMERICA.

Vil man bare se en hyleskæg film, der er små to timers latterboblende underholdning, så er det om at komme ind til BAYWATCH. Her er sol og sommer ved Californiens Stillehavskyst og verdens p.t. højst betalte skuespiller - Dwayne "The Rock" Johnson - har dårligt sluppet gaspedalen i FAST & FURIOUS 8, før han trækker i badebukserne og med et forfriskende glimt i øjet færdes blandt smukke damer i stramme bikinier og grimme drenge ved den brusende havkant. Kan du finde en scene i den, der bringer minder om den første KLASSEFESTEN - den er bare endnu sjovere ? Der er faktisk så mange frække ord og så meget sex i BAYWATCH, at den i USA har fået højeste censur.

For hele familien er der KAPTAJN UNDERHYLER - animationsfilm baseret på en kendt børnebog og naturligvis med dansk tale. Et par skoledrenge hypnotiserer deres meget lidt populære inspektør til at være den fjollede superhelt KAPTAJN UNDERHYLER.
Se filmens trailer her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.