Blockbuster-sæsonen har været i gang nogle uger - og har foreløbig skabt et enkelt kæmpehit: den både morsomme og underholdende anderledes superheltefilm GUARDIANS OF THE GALAXY 2, som så småt er på vej mod den magiske omsætning af én milliard dollars globalt. Derimod har der ikke været voldsomt meget gang i Ridley Scott's ALIEN:COVENANT, hverken i Danmark eller USA.
Til gengæld intensiveres både antallet af film og budgetterne voldsomt - og er tæt på at kulminere i Danmark på bare seks dage. På torsdag er der premiere på PIRATES OF THE CARIBBEAN:SALAZAR'S HÆVN, hvor Johnny Depp som piraten Jack Sparrow igen er på spil i et effektspækket, mageløst eventyr. Denne gang har man lagt løjerne i hænderne på de to norske instruktører, der stod bag succesen KON-TIKI.

På grund af først Kristi Himmelfartsdag (torsdag) og pinsen den følgende uge, så premieredagen fremrykkes til onsdag, hældes der tre nyheder ud på de danske filmlærreder med et samlet budget på 4 miliarder kroner på mindre end én uge: PIRATES, BAYWATCH og WONDER WOMAN.

BAYWATCH er en voldsomt underholdende modernisering af TV-serien, hvor Dwayne Johnson og Zac Efron er livreddere ved Californiens Stillehavskyst. Her er action - med et voldsomt glimt i øjet. Det er forfriskende, sommerligt og sjovt - og Johnson er faktisk mere komiker end actionhelt. Han kommer lige fra kæmpesucces i THE FAST & FURIOUS 8.

WONDER WOMAN er mere en regulær spillefilm end bare en ny superheltefilm med en kvindelig hovedrolle. Kernen i filmen er 1. verdenskrig - og den er afsindig flot lavet. WONDER WOMAN har allerede fået de første kanonanmeldelser. Udover Gal Gadot i hovedrollen som Wonder Woman, kan Connie Nielsen ses som superheltindens mor.

Her kan du se traileren til den ny PIRATES OF THE CARIBBEAN-film.


BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.