Der er tæt kamp på film-hitlisterne verden over mellem den sprudlende morsomme animationsfilm THE BOSS BABY og den bundsolide musical SKØNHEDEN & UDYRET. I weekenden var det i USA THE BOSS BABY, der satte sig på 1. pladsen - hårsbredder foran SKØNHEDEN - mens SKØNHEDEN & UDYRET i Danmark synes næsten urokkelig limet til 1. pladsen. Det ændrer sig dog de kommende dage, hvor skolerne har ferie og THE BOSS BABY vil mærke et voldsomt løft.
Fra den kommende weekend og i selve påskedagene må begge film dog totalt overgive sig til nyheden FAST & FURIOUS 8, som allerede har solgt tonsvis af billetter i forsalg.

Vin Diesel, Dwayne Johnson, Charlize Theron, Jason Statham m.fl. har de toptunede biler i 6. gear - og vi gætter på, startweekenden i USA bliver over 100 mill. dollars - og at der sælges over 100.000 billetter i Danmark i påsken. FAST & FURIOUS 8 er ikke bare spektakulære stunts og lynhurtig action - filmen har humor i ubegrænsede mængder - og vil give de fleste godt to timers forrygende underholdning i bredformat med fantastisk lyd.

Mens du indånder duften af udstødningsgasser og brændt gummi, kan du allerede begynde at glæde dig til næste storfilm, hvor billetsalget er i gang - GUARDIANS OF THE GALAXY 2, der kommer den 27. april.

Du kan se traileren her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.