Der har været megen snak om, at der er for få kvinder i filmens verden - både foran og bag kameraerne. Det holder ikke 100 % vand. Lige nu kan intet stoppe Emma Watson som Belle - alletiders mest populære heltinde i SKØNHEDEN & UDYRET, der på bare halvanden uge har solgt biografbilletter for næsten 700 millioner dollars - godt 4,7 milliarder kroner. Og Belle og Beast er tilgængelige i både 3D og 2D - på engelsk, med danske undertekster, eller dubbet til dansk, så alle kan være med. SKØNHEDEN & UDYRET er i særklasse den hidtil mest populære film i 2017.

Men der er mange flere gæve heltinder på vej, der formodes at kunne sælge mange billetter. Scarlett Johansson er den robotiserede actiondiva i GHOST IN THE SHELL. Den kvindelige komiker Amy Schumer bliver aktuel med flere film i år. BAD MOMS vender tilbage til jul. Som superhelt skal vi møde Gal Gadot som WONDER WOMAN både i sin egen film - og som en del af JUSTICE LEAGUE til efteråret.

To film bliver totalt definerende for succesen i biograferne i april. Begge har forlængst startet forsalg, så skal du være med på premiere-weekenden, så er det om at få købt billetter til FAST & FURIOUS 8 (den 13. april) og GUARDIANS OF THE GALAXY 2 (den 27. april) allerede nu. Forsalget stryger derudad ! I den første film har slænget af kontante personer med benzin i blodet, der allerede inkluderede en djævelsk kvindelig rat-ekvilibrist, Michelle Rodriguez, fået tilført nyt stjernestøv og kvindeligt blod - Charlize Theron og Helen Mirren. FAST & FURIOUS-serien plejer at inkludere nogle fuldkommen vanvittige bilstunts - så der er noget at se frem til.

Du kan se traileren til Fast 8 her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.