Globalt blev der i weekenden solgt billetter til LOGAN for ca. 180 millioner dollars. Både tallet og publikums tilfredshed med filmen efter at have set den indikerer, at Hugh Jackmans svanesang har ramt plet ! Og ja, der er virkelig også tale om at vende op og ned på mange af de normale superhelte-præmisser, for LOGAN er som karakter denne gang både ældet, træt og udslidt - og filmen tager ikke ligefrem på handlingen med fløjshandsker.
Hovederne ruller - i bogstaveligste forstand. Derfor er LOGAN den første film siden DEADPOOL, der i USA har højeste censurgrænse - R.

Med LOGAN er blockbuster-sæsonen skudt tidligt i gang.

Allerede på torsdag møder vi en anden gammel kending, når King Kong - kæmpegorillaen - er hovedperson i en ny film, der på forunderlig vis blander Vietnam-krigen med for- og nutidige uhyrer på en uopdaget ø i Stillehavet. KONG:SKULL ISLAND har to prisvindende skuespillere i hovedrollerne - Tom Hiddleston, nylig Emmy-vinder for NATPORTIEREN, og Brie Larson, Oscar-vinder sidste år for ROOM.

Den helt store blockbuster i marts ventes at blive SKØNHEDEN & UDYRET - nu forvandlet til en magisk musical med Emma Watson (fra Harry Potter) som Skønheden Belle. Alene i USA venter man, at de tre første dages billetsalg kommer til at overstige 120 millioner dollars. I Danmark er billetsalget allerede i fuld gang og også her forventes voldsomt rykind fra den 16. marts.

Du kan se traileren til KONG: SKULL ISLAND her. En del amerikanske anmeldere har indikeret, at de synes, filmen er bedre end JURASSIC WORLD.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.