FANTASTISKE SKABNINGER - OG HVOR DE FINDES klarede endnu en flot,men ikke svimlende weekend i verdens biografer - og kompasnålen står nu på en omsætning på 700 millioner dollars. HARRY POTTER-forløberen er dermed allerede en særdeles etableret succes (4 uger som nr. 1 i Danmark !) og der er skabt et solidt fundament for de kommende fire film. Den aktuelle film vil klare sig fint hen over julen og under mange juletræer i år vil også være bogen HARRY POTTER OG DET FORBANDEDE BARN, som ikke er blevet til film, men opføres som to teaterstykker i London. Alle billetter er revet væk - de næste 12 måneder! Snart kommer den op på Broadway i New York.

Alle venter på det næste store eventyr - ROGUE ONE:A STAR WARS STORY, den allerførste film, der er afledt af STAR WARS-universet, men ikke en del af den egentlige STAR WARS-kerne, som består af 9 film, hvoraf de 7 har set dagens lys. De første estimater tyder på en verdensomsætning mellem 280 - 350 millioner dollars den kommende weekend. Danmark er blandt dem, der starter tidligt - allerede onsdag - mens USA først starter fredag. Den svimlende omsætning er endda uden Kina og en håndfuld andre lande.

I den ny film er vi stadig i en galakse langt, langt borte - men hovedkaraktererne er nye. Det samme er skuespillerne. For første gang i STAR WARS har en kvinde hovedrollen - Felicity Jones, sidst set i INFERNO og fik en Oscar-nominering for TEORIEN OM ALTING. Mads Mikkelsen har en betydelig rolle. Der er nye locations (dele af filmen er skudt på Maldiverne - det eksotiske look klæ'r STAR WARS).
Der er slet ingen tvivl om, at ROGUE ONE: A STAR WARS STORY bliver julens film. Og alt tyder på, at Mads Mikkelsen med sin deltagelse i ROGUE ONE og DOCTOR STRANGE på et kvartal er med i to film, som på verdensbasis sælger billetter for ca. 2 milliarder dollars - det er noget, der pynter på C.V.'et.

Du kan se den nyeste trailer til ROGUE ONE:A STAR WARS STORY her - og begynde at glæde dig!

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.