Der er for alvor grøde i de nye spændende film. Weekenden blev verden rundt en overvældende sejr for FANTASTISKE SKABNINGER OG HVOR DE FINDES, som i løbet af bare 4 dage solgte biografbilletter for 218 millioner dollars - og så er hverken Kina, Japan eller en del andre lande startet endnu. Det gør de først den kommende weekend !
Alle erklærer sig særdeles tilfredse med resultatet, i særdeleshed fordi tallene i en række lande er bedre end de tilsvarende HARRY POTTER-film, og selv i hjemlandet England er meget tæt på den unge troldmand fra Hogwarts.
Nu vil de kommende uger vise, hvor langt forløberen for Harry Potter kan nå. Under alle omstændigheder kommer der fire film mere - i 2018, 2019, 2020 og 2021.

I det hele taget går vi en spændende tid i møde. Konkurrencen skærpes, Oscar-filmene sendes ud som perler på snor og i Danmark er der den kommende weekend premiere på UNDERCOVER, hvor Linda P traller julen ind i en underfundig og letbenet komedie. Hun er Danmarks mest juleglade og naive betjent. Med et manuskript af bl.a. Casper Christensen skal det selvfølgelig blive både plat og morsomt.

Du kan se traileren til UNDERCOVER her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.