Det kan godt være, kaptajn Sullenberger i starten af 2009 havde en tænderskærende dramatisk landing på Hudsonfloden midt i New York, hvor han i sin store Airbus reddede livet for over 100 passagerer, men i biograferne har landingen været perfekt. MIRAKLET PÅ HUDSONFLODEN gik direkte ind som nr. 1 i USA med 35,5 mill. USD i omsætning - en af de bedste premierer for den ikke mindre end 86-årige Clint Eastwood, som efterhånden er blevet en af Hollywoods mest rutinerede instruktører efter i en længere årrække mest at have været kendt som sammenbidt skuespiller - dels i diverse spaghetti westerns , dels som Dirty Harry.
Konkret i dette tilfælde har Clint'en made our day - i en toptunet, velkonstrueret, flot, spændende og hjertebankende drama-thriller, der ser imponerende flot ud på det store lærred.

Også i Danmark har MIRAKLET PÅ HUDSONFLODEN haft luft under vingerne, selv om den ikke har kunnet røre hverken FIND DORY eller Biografklub Danmark-filmen FLORENCE. I Danmark har SAUSAGE PARTY en blid start - publikum tror, der er tale om en blød børnefilm, men det er det mildest talt ikke. Det er en utilsløret frækkert, der prøver at forklæde sig som bredtfavnende familiefilm. Sjofelhederne, de frække vittigheder og de dobbelttydige referencer står i kø. SAUSAGE PARTY er i enhver forstand forbudt for børn. Se traileren her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.