Den overståede weekend har på mange måder markeret afslutningen på sommeren og starten på efteråret.
Det har samtidig betydet få store premierer - og mest omsætning på kendte titler. I Danmark er det film som FIND DORY, FLORENCE , KÆLEDYRENES HEMMELIGE LIV og SUICIDE SQUAD, der er i front. I USA har DON'T BREATHE - actiongyseren - klaret 1.pladsen for anden uge i træk.

Det virkelig spændende nu er nyhederne. Danmark og USA er i den kommende weekend fælles om Clint Eastwoods bragende kompetente MIRAKLET PÅ HUDSONFLODEN, der handler om den autentiske begivenhed, hvor luftkaptajn Sully nødlander en Airbus proppet med passagerer på Hudsonfloden i hjertet af New York.
Flystartet er et af de mest autentiske, der er oplevet på film - og Tom Hanks spiller forrygende og spåes gode chancer for en Oscar-nominering.

Danmark har desuden premiere på den gennemført sjofle SAUSAGE PARTY. Ser du plakaten, tror du måske, der er tale om en harmløs tegnefilm for børn. Det er det ikke! Det er en ægte frækkert af nogle af USA's bedste komikere og succesen på hjemmebane har været markant. Publikum elsker nemlig overraskelser.

Her kan du se traileren til den livagtige MIRAKLET PÅ HUDSONFLODEN.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.