For anden uge i træk var topperne på den amerikanske filmhitliste identiske - SUICIDE SQUAD efterfulgt af overraskelsen SAUSAGE PARTY.

Nyhederne fik bare en lilletå til jorden - BEN HUR, KUBO - DEN MODIGE SAMURAI og WAR DOGS. Det gjorde mest ondt på genindspilningen af storfilmen BEN HUR, som også i sin ny version teknisk set er imponerende. Med et indspilningsbudget på 100 millioner dollars, med et par åndeløse actionscener og iøvrigt også danske Pilou Asbæk i en mellemstor rolle som Pontius Pilatus var der enorme forventninger til filmen - blockbuster-sommerens sidste udgivelse, inden vi går over til film med mere normale budgetter og uden helt så mange effekter.
Her skuffede BEN HUR altså. Endda fælt.

Totalt overraskende er SAUSAGE PARTY, en bundsjofel tegnefilm for voksne fyldt med eder, forbandelser og referencer under bæltestedet. SAUSAGE PARTY er sat til lynudsendelse i Danmark den 8. september. Og den er naturligvis forbudt for børn på grund af sit saftige indhold.

Også i Danmark har stabiliteten indfundet sig. SUICIDE SQUAD og KÆLEDYRENES HEMMELIGE LIV har vist sig slidstærke, men mon ikke der sker ting og sager, når FIND DORY og FLORENCE (i Biografklub Danmark) har premiere torsdag den 25. august.

Filmen har som også skrevet længere oppe premiere den 8. september og  er ikke oversat til dansk, men udgives kun på originalsprog med dansk tekst. Du kan se traileren til frækkerten SAUSAGE PARTY her.

 

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.