Vejret har hjulpet med til en fremragende biografsommer i Danmark.
Den forgangne weekend var det (anti)superheltene fra SUICIDE SQUAD, der indtog de danske biografer med skæve, psykotiske karakterer - sammen med, i den helt anden ende af spektret, de søde, sjove og charmerende kæledyr fra New York i KÆLEDYRENES HEMMELIGE LIV, der med et snuptag har fanget et bredt dansk publikum.

Sidst på måneden vil det nærmest "eksplodere" igen med kæmpesuccesen FIND DORY og (i Biografklub Danmark) FLORENCE, den autentiske historie om operasangerinden Florence Foster Jenkins, der har alt - bortset fra antydningen af talent.

SUICIDE SQUAD er blevet et worldwide hit - men uden en eneste gigantsællert i samme størrelsesorden som FAST & FURIOUS 7 og JURASSIC WORLD sidste år har sommeren 2016 alligevel været guldrandet for Hollywood-filmene, mens det har knebet gevaldigt for de danske film. Der har stort set ikke været en premiere i fire måneder, men fra september går det løs igen. Du kan glæde dig til komedien KÆRLIGHED & ANDRE KATASTROFER, en komedie, hvor Lars Ranthe finder ud af, at det kan være svært både at klare sit arbejde, sin familie - og en krævende elskerinde. Specielt når elskerinden finder ud af, hun er gravid !

Du kan se traileren til KÆRLIGHED & ANDRE KATASTROFER her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.