Det er de personer, der er nævnt i overskriften, som befolker universerne i øjeblikkets mest populære film – og, fint nok, men vi vil gerne have noget mere, og allerede i den kommende weekend er der så besøg af overnaturlige væsener, men med base i virkeligheden - nemlig en dæmon. For et par år siden blev NATTENS DÆMONER en svimlende succes, langt større end nogen kunne drømme om. På torsdag er der premiere på NATTENS DÆMONER 2, hvor spøgelses- og dæmonjæger-ægteparret efter at have løst mysteriet om et hjemsøgt hus i Amityville bliver kaldt til London, hvor et trist rækkehus i en forstad åbenbart har besøg af en gammel knarvorn mand, der døde for mange år siden. Lad det være sagt med det samme: det er et isnende gys og du kommer til at hoppe i sædet mange gange.

Danskerne er også til romantik. MIG FØR DIG er kommet fint fra start- her er brug for Kleenex. Amerikanske exit polls på filmen viser, at 81% af publikum er hunkøn.

Du kan se traileren til NATTENS DÆMONER 2 her. I USA ventes den at gå direkte ind på 1.pladsen og dermed slå WARCRAFT, som først har amerikansk premiere på fredag.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.