Weekendens største succes er faktisk dårligt startet endnu – med Danmark som en af undtagelserne. Det er WARCRAFT, som først for alvor rulles ud i 30.000 biografer over hele verden de kommende to uger – men i sin meget beskedne release i nogle håndfulde lande har solgt for 30 millioner dollars allerede, bl.a. med rekordtal i Tyskland og Rusland. Også i Danmark er WARCRAFT i suveræn stil den bedst sælgende film hen over weekenden.

Men på verdensbasis er der faktisk masser af film, som trænger sig på og laver forrygende tal: X-MEN:APOCALYPSE, som lige er begyndt sin rejse mod højderne og allerede har omsat for 236 mill. USD, ANGRY BIRDS, og da ikke mindst CAPTAIN AMERICA:CIVIL WAR, som har fået status som årets største film med en omsætning over én milliard dollars.

Blockbuster sæsonen er for alvor i gang og de store titler står i kø. En af de mest interessante er JASON BOURNE. Skal det være J.B. som i James Bond eller J.B. som i Jason Bourne ? Der er mange lighedspunkter – som i Bond er Bourne-filmene fyldt med spændende locations og afsindigt dynamisk klippede. Denne gang har du endda det originale hold tilbage – Matt Damon som Jason Bourne og Paul Greengrass som intruktør. Der er lagt op til et af sommerens helt store underholdningsbrag. Du kan se traileren for JASON BOURNE her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.