Vi er for alvor på vej ind i blockbuster sæsonen – nu kommer de store nyheder som perler på snor. Med forskellige release datoer i forskellige lande har weekenden været præget af hele tre film – ANGRY BIRDS, CAPTAIN AMERICA:CIVIL WAR og X-MEN:APOCALYPSE.

CAPTAIN AMERICA:CIVIL WAR har på verdensbasis passeret en omsætning på 1,1 milliarder dollars – og er nu i særklasse den største film i 2016. Baseret på et spil, der for nogle år siden var et superhit på mobiltelefonerne som tidsfordriv, er der ligeledes godt gang i krigen mellem vrede fugle og grise – ANGRY BIRDS.
Danmark er et af de første lande i verden til at lancere den veloplagte X-MEN:APOCALYPSE og i løbet af weekenden har den på et mulehår sikret sig den danske 1.plads. X-MEN kan præsentere nogle af de største nye filmstjerner – ikke mindst Jennifer Lawrence og Michael Fassbender.

Heldigvis byder sommeren på andet end familiefilm og superhelte – i USA var der f.eks. i weekenden en meget positiv reaktion på action-thrilleren NICE GUYS med Ryan Gosling og Russell Crowe. Her er vi tilbage i 70’ernes Los Angeles, hvor disco musikken og pornoindustrien hærgede. Filmen byder på lidt af det hele og har forfriskende humor. Du kan se traileren til NICE GUYS her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.