Tirsdag den 27. oktober starter forsalget til HUNGER GAMES:MOCKINGJAY DEL 2 – og så vil der sent samme eftermiddag være købt langt over 100.000 billetter i forsalg til tre film, der betegner helt forrygende 9 slutuger i 2015. Filmene er JAMES BOND: SPECTRE, STAR WARS: THE FORCE AWAKENS og som noteret den afsluttende episode i serien om HUNGER GAMES.

Verden rundt er forsalget startet med eventyrlige resultater på den første STAR WARS-film efter mange års pause. THE FORCE AWAKENS, hvor vi dels møder nye personer, men også gamle kendinge i form af skuespillere som Harrison Ford, Carrie Fisher og Mark Hamill. Faktisk var salget af billetter til episode nr. 7 af de i alt 9, der udgør rygraden i det egentlige stjernekrigs univers, så stort de første 48 timer i USA, at billetbureauerne meldte at et sted mellem 95 – 97 % af alle forudbestilte billetter var til STAR WARS. Og det selv om begivenheden stadig er halvanden måned ude i fremtiden.

Samtidig er der mere end en halv snes andre ikke helt så monumentale, men dog utroligt spændende andre nyheder i den samme periode, så året afsluttes med et regulært festfyrværkeri af imponerende film.

Se trailer til filmen her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.